WOERDEN - Maar liefst 3 dagen strijkt het foodtruck festival HOPPAAA! neer in het Westdampark te Woerden. We starten op vrijdag 30 juni t/m zondag 2 juli Je hoeft dus 3 dagen lang geen boodschappen te halen, want de smakelijke line-up aan foodtrucks en bars zorgen voor heerlijke gerechten en drankjes bij het gezinsvriendelijke HOPPAAA! festival.


Een line-up van foodtruck & bars:

Een mix van ingrediënten en een vorkje mee prikken van gerechten die je niet op de hoek van de straat aantreft. Van heerlijke taco’s tot aan goed gevulde hete piepers. De pulled pork, de pita’s met gamba’s staan op het menu net zoals de Italiaanse ijsjes van de vriesplaat. Maar er zijn ook oer Hollandse frietjes en smaakvolle borrelplanken en deelschalen. De vers gemaakte curry’s en pad thai en de Spaanse churros zorgen voor een variatie aan gerechten. Er zijn bbq borrel boxen, Molukse spekkoek & loempia’s en pizza’s rechtstreeks uit de oven, er is voor ieder wat wils, voor jong en iets ouder!

Veggie, Vegan en borrelplanken:

Steeds meer foodtrucks hebben ook een veggie en/of een vegan variant op de menukaart staan. Denk bijvoorbeeld aan een burger of een pieper met vulling naar eigen keuze. Bij de pizza kun je zelf de toppings kiezen en borrelschalen kun je vaak zelf samenstellen.

Het shared dining concept is onderdeel van het HOPPAAA! festival. We zien steeds meer deelbare gerechten, smikkelplateaus en borrelplanken welke je met je vriendengroep, collega’s en familie kunt delen.

Nieuw: De Wijnclub

Je kunt er niet omheen, we hebben een schaftkeet omgetoverd tot een hippe knalroze Wijnclub. Heerlijke wijnen, speciaal voor en door ons geselecteerd passend bij het food aanbod tref je hier rijkelijk aan. Van een pinot grigio tot een Prosecco, van een wijn zonder alcohol tot exclusieve Champagne. Ook brengen we dit jaar een paar specials mee, zoals een fluweelzachte Sancerre en een krachtige primitivo. We adviseren je graag over wijn & spijs combinaties en je kunt proeven als je twijfelt. Deze wijnclub op wielen is overigens ook te huur voor je verjaardag, bedrijfsfeest of voor je mini festival op locatie.

Zo groen en gastvrij mogelijk:

Je kent ze vast wel; de festivals waar met muntjes wordt gewerkt. Eenmaal thuis tref je er nog een paar aan in je broekzak waar je nooit meer iets mee kunt…..

Bij de HOPPAAA! festivals werken we hier niet mee. De toegang is bij ons gratis en bij elke truck of bar kun je pinnen en contant betalen. Daarnaast werken wij met de hardcup/festivalglazen. Op deze manier houden we het veld schoon en ontstaat er minder plastic afval.

Cocktails en alle speciaalbieren op de tap:

HOPPAAA! dit jaar zijn bij ons alle speciaalbieren op de tap. Hoe lekker is dat! Naast de bieren zijn er diverse trendy spritzen en kun je ook heerlijke sangria bestellen in een glas of pitcher. Heb je liever een Cubaanse Mojito met verse munt of een Gin Tonic vers voor jouw gemaakt? Dan kun je je melden bij de Cocktailbar.

Aangename decibellen:

Onze festivals kenmerken zich door ‘aangename decibellen’. We zijn immers geen dance festival.

Je hoeft je bestelling niet schreeuwend door te geven en bij de picknicktafel kun je gewoon elkaar verstaan, wel zo prettig. Uiteraard is muziek sfeer verhogend en daarom hoor je de gehele dag vrolijke achtergrond muziek. De live muziek herken je aan de hits van vroeger en nu, de ‘Ohja’ momentjes en klassieke herkenbare meezingers.

Voor de kids is er ook voldoende vertier en vermaak. Je kunt je laten schminken en we zien de mooiste creaties voorbijkomen zoals een tijger, unicorn of een glitter tattoo.

Data en Locaties:

Vrijdag 30 juni: 15:00 tot 21:00

Zaterdag 1 juli: 12:00 tot 21:00

Zondag 2 juli: 12:00 tot 21:00. Kom bij voorkeur lopend of op de fiets.

Op zondag 2 juli is het festival ook onderdeel van Gluren bij de Buren Woerden. Vanaf 13:00 uur starten deze optredens!

De toegang is gratis, eigen eten en drinken meenemen laten we niet toe, er is echt genoeg bij alle foodtrucks en de bars.

Meer info:

FB: https://www.facebook.com/FoodtruckfestivalHoppaaa

Insta: https://www.instagram.com/foodtruckfestival_hoppaaa/

Site: www.bruisend.nu

Tel: 06-14733229

Mail: bruisendevenementen@gmail.com