ROTTERDAM - De politie heeft woensdag 23 augustus drie mannen aangehouden die aanwezig waren in een versnijdingspand aan de Willebrordusstraat in Rotterdam. In het pand werden ook twee vuurwapens en een handelshoeveelheid verdovende middelen aangetroffen. Deze zijn inbeslaggenomen. De politie doet verder onderzoek. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

De politie kwam het pand op het spoor door informatie uit andere onderzoeken. Toen de politie op woensdag het pand binnenviel, waren er drie personen aanwezig. Zij zijn aangehouden. Het gaat om drie Rotterdammers (27, 50, 53 jaar oud). Ook trof de politie twee vuurwapens aan. Deze zijn inbeslaggenomen en worden onderzocht of deze gebruikt zijn bij eerdere misdrijven. De 50-jarige Rotterdammer is inmiddels weer naar huis. De andere mannen zullen morgen worden voorgeleid.

Meld opvallende situaties (anoniem)Panden waar drugs wordt opgeslagen, versneden of verhandeld trekken criminelen en geweld aan. Het merendeel van de schietincidenten is drugsgerelateerd.

Help mee het geweld te stoppen en meld verdachte situaties. Ziet u vreemde mensen op vreemde tijdstippen regelmatig in en uit een woning? Soms met grote tassen. Komen er regelmatig op vreemde tijdstippen wisselende mensen aan de deur? Zijn ramen altijd verduisterd met gordijnen en is onduidelijk wie er in de woning woont? Dan kan het gaan om een drugspand. Heeft u vermoedens, meld dit bij de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem tip dan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Ook kunt u terecht bij TCI, Team Criminele Inlichtingen voor een vertrouwelijk gesprek.