ROTTERDAM - Een 52-jarige man kan nog steeds niet bevatten wat hem is overkomen na een zware mishandeling op de Binnenhof vrijdagmiddag 25 september. Hij attendeerde een groep mannen toen op de corona looproutes in de stad, maar kreeg vervolgens forse klappen in zijn gezicht.

Het slachtoffer liep vrijdagmiddag rond half zes met zijn vrouw in de stad toen een groep mannen hen van de andere kant passeerden. Toen de vrouw het groepje van vier personen aansprak op de aangepaste looproutes, escaleerde het gesprek razendsnel. Het slachtoffer kreeg meerdere klappen in zijn gezicht en was zodanig gewond dat hij met de ambulance naar het EMC is vervoerd. Inmiddels is het slachtoffer weer thuis aan het herstellen.

Aanhoudingen
Maandag 25 september werd een van de verdachten, een 54-jarige Rotterdammer, aangehouden. Woensdag 30 september meldden de drie andere verdachten zich op het bureau. Twee daarvan zijn aangehouden. Het gaat om een 15-jarige Rotterdammer en een 34-jarige Rotterdammer. Deze twee mannen zitten nog vast. Van de derde verdachte, een 60-jarige Rotterdammer, is een verklaring afgenomen. Hij blijft evenals de 54-jarige Rotterdam nog wel verdachte in de zaak.