ROTTERDAM - Afgelopen weekend vonden er op korte afstand van elkaar drie heftige aanslagen plaats bij woningen in Rotterdam-West. Twee keer werd er een explosief een woning ingegooid, de derde keer werd een woning meerdere malen beschoten. Door een van de explosieven liep een man zware verwondingen op. Dit is één van de onderwerpen in Bureau Rijnmond, dat donderdag wordt uitgezonden op TV Rijnmond.

Andere onderwerpen zijn een overval op een supermarkt op de Schere, een overval op een BP tankstation aan de Groene Kruisweg, een woningoverval in de 3e Carnissestraat en een overval op een drogisterij aan de Groenendaal, allen in Rotterdam.

De uitzending is compleet met het schietincident van 31 december in de Westerbeekstraat, waarbij de 31-jarige Stephano van Engel om het leven kwam.

Wilt u helpen misdrijven op te lossen? Kijk dan naar Bureau Rijnmond op donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Voor meer informatie en de afzonderlijke items kunt u terecht op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.