CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Een 51-jarige Rotterdamse beveiliger raakte woensdag 20 maart jl. rond 01.00 ernstig gewond aan nek en hoofd nadat hij is mishandeld bij een metrostration De Terp in Capelle aan den IJssel. Er zijn inmiddels twee verdachten aangehouden. Het onderzoeksteam is op zoek naar mensen die camerabeelden hebben of iets hebben gezien of gehoord.


Wat er precies is gebeurd is nog niet exact duidelijk. De man belde die nacht rond 01.00 met zijn collega’s. Hij riep dat ze snel moesten komen. De collega’s hoorde dat er een vechtpartij was en gingen direct naar hem toe. Ze vonden hem zwaar gewond net buiten het metrostation, ongeveer 10 meter bij de in- en uitgang. Het slachtoffer is met ernstig letsel aan hoofd en nek naar de spoedeisende hulp gebracht. Hij ligt nog altijd in het ziekenhuis.

Agenten stelden direct een onderzoek in en wisten op zaterdag 23 maart 2024 twee mannen van 20 en 21 jaar uit Rotterdam aan te houden. Het onderzoeksteam komt graag in contact met mensen die camerabeelden hebben van de mishandeling. Heb jij iets gezien of gehoord? Neem dan via onderstaande mogelijkheden contact met ons op.

Telefoonnummers

Bel 0900-8844

Bel de Opsporingstiplijn

Overige acties

Meld Misdaad Anoniem