ROTTERDAM - Agenten zijn op zoek naar tenminste twee mannen die woensdagmorgen 18 november een bewoner op de Mathenesserlaan overvielen.

Rond 7.45 uur stonden twee mannen voor de deur met een pakketje. Zij deden zich voor als medewerkers van PostNL. De bewoner werd bedreigd met een vuurwapen en kreeg klappen. Hij raakte hierbij licht gewond. Ambulancemedewerkers hebben zich over de man ontfermd. Hij is uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht. Ook wordt slachtofferhulp aan het slachtoffer aangeboden.

De overvallers gingen er rennend vandoor richting de C.P. Tielestraat. Beide overvallers droegen een PostNL outfit. Een overvaller is licht getint en heeft kort zwart haar. De andere overvaller droeg vermoedelijk een zwarte pruik en had een petje op. Er is een vuurwapen gevonden wat door medewerkers van de Forensische Opsporing veilig is gesteld.

Informatie?
Agenten spreken met getuigen en doen buurtonderzoek. Heeft u iets gezien of informatie die kan helpen in het onderzoek, bel 0900-8844 of anoniem op 0800-7000. Ook kunt u tips melden via hettipformulier.