ROTTERDAM - Een pakketbezorger kreeg gisteravond de schrik van zijn leven toen hij onder de bedreiging van een mes werd beroofd. Drie jongens gingen er uiteindelijk met diverse pakketjes vandoor. De politie is op zoek naar getuigen die meer informatie over de overval hebben.

De bezorger belde omstreeks 18.00 uur aan op de Walravenstraat om een pakketje af te leveren. De bewoonster van het pand wist echter niets van het pakketje af, waarna de bezorger het pakket wilde annuleren. Op dat moment kwam er een jongen aanlopen, die aangaf dat het pakket voor hem bedoeld was. Hij werd al snel vergezeld door twee andere jongens van wie één de bezorger met een mes bedreigde. De bezorger werd gedwongen om de bestelbus open te maken, waarna de drie verdachten er vandoor gingen met diverse pakketjes. Ze zijn weggelopen in de richting van de Adriean Nimanstraat.

Signalement
De verdachten zijn waarschijnlijk tussen de 18 en 22 jaar en alle drie licht getint. Ze droegen allemaal sportieve kleding. Een van de verdachten had een grijze hoodie aan.

Getuigen gezocht
De politie is nog dringend op zoek naar getuigen die meer weten over de overval of de daders. Mogelijk heeft u de verdachten voorbij zien rennen/lopen. Of misschien is u rond dat tijdstip iets opgevallen op de Walravenstraat en de Adriean Nimanstraat. Alle informatie kan helpen. Bel 0900-8844 of gebruik de onderstaande tipformulier als u meer info heeft. Anoniem een tip geven, kan ook: via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).