ROTTERDAM - In Bureau Rijnmond, het regionaal opsporingsprogramma van Openbaar Ministerie en politie, worden deze week onder andere beelden getoond van een pinner en winkeldievegges.

Fraude
Een 91-jarige alleenstaande dame in een zorginstelling werd opgelicht via bankfraude. Meer redenen om de daders hiervan te vinden zijn niet nodig! Help de politie en kijk naar de beelden van de pinner.

Diefstal dure drank
Aan de Asterlo in Rotterdam werd bij een slijterij dure drank gestolen door twee vrouwen. In deze aflevering worden de dames getoond in de hoop dat een kijker van Bureau Rijnmond hen herkent.

Explosie
Op 26 maart vond een explosie plaats aan de Vuurplaat in Rotterdam. De politie is op zoek naar getuigen en beelden.

Mario das Dores
In de nacht van 14 op 15 mei 1994 vond een Kaapverdiaans feest plaats in de Sun Club aan de Schuttevaerweg 51 in Rotterdam. Eén van de aanwezigen was Mario Das Dores. Op 20 mei 1994 werd het lichaam van Mario aangetroffen in het water van de Delfshavense Schie. Wat is er gebeurd?

Kijk donderdagmiddag rond 17.20 uur naar Bureau Rijnmond op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Voor meer informatie en de afzonderlijke items kunt u terecht op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.