ROTTERDAM - “En een fijne avond verder” was de tekst van een overvaller nadat hij een supermarkt in Hoogvliet had overvallen. Hij schoot met een shot gun in het plafond en liet twee jonge personeelsleden hevig geschrokken achter.

Deze overvaller en nog enkele andere verdachten van misdrijven zijn morgenavond te zien in Bureau Rijnmond, het regionaal opsporingsprogramma van Openbaar Ministerie en politie op TV Rijnmond.

Babbeltrucs
Op 8 maart werd een dame uit Rotterdam slachtoffer van een babbeltruc. Bureau Rijnmond toont beelden van een verdachte die op zijn vlucht ‘iets’ te veel haast leek te hebben.

Daarnaast worden beelden getoond van babbeltrucs die al eerder in bureau Rijnmond hebben gezeten, maar waarbij nog geen verdachte is aangehouden.

Overval
Een Poolse supermarkt aan de Boergoensevliet werd in de maand februari tweemaal overvallen. Bureau Rijnmond laat beelden van de overvallers zien.

Kijk donderdagmiddag rond 17.20 uur naar Bureau Rijnmond op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Voor meer informatie en de afzonderlijke items kunt u terecht op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.