ROTTERDAM - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een parfumerie aan de Streksingel in Rotterdam. De overvaller kwam dinsdagmiddag, rond 17.30 uur de zaak binnen en bedreigde de medewerkster met een mes. Daarna ging hij ervandoor met een geldbedrag in de richting van de Argonautenweg, de medewerkster verbouwereerd achterlatend.

De politie is op zoek naar getuigen van deze overval en vooral naar mensen die de overvaller mogelijk hebben gezien vóór of na de overval. Het gaat om een man van ongeveer 40-45 jaar en een lengte van ongeveer 1.80-1.85 meter. Hij zou vooral opgevallen kunnen zijn door de trui die hij die middag droeg. Het gaat om een zgn ‘Noors vest’ en dat is in dit jaargetijde wel bijzonder. Het vest is vermoedelijk donkerblauw/donkergrijs en heeft een brede horizontale baan over de borst en mouwen, in een ruitmotief.

De politie hoopt dat het iemand is opgevallen en vraagt dit te melden. Heeft u informatie? Neem dan contact op met de politie eenheid Rotterdam, via telefoonnummer 0800-6070 of via meld Misdaad Anoniem, via telefoonnummer 0800-7000.