ROTTERDAM - In Bureau Rijnmond, het Regionaal opsporingsprogramma van politie en Justitie, worden wekelijks verschillende misdrijven getoond. De politie hoopt dat de kijker informatie heeft die haar kan helpen bij het oplossen van de misdrijven.


Straatroven
Deze week wordt aandacht besteed aan twee overvallen en twee straatroven. Eén van de straatroven vond plaats op de Oostendamstraat in Rotterdam en de ander op de Dotterlei. De beelden van deze laatste straatroof werden al een keer getoond in Bureau Rijnmond, maar toen waren de verdachten onherkenbaar gemaakt. De verwachting is nl. dat zij minderjarig zijn en daarom kregen zij de kans zich te melden.

Fraude
Niet alleen in onze regio vindt SMS fraude of Whatsapp fraude plaats, maar uiteraard ook in andere delen van ons land, zoals Oost Nederland. Maar als de verdachten dan met de gestolen pinpas pinnen in Rotterdam, dan wordt het interessant om de beelden bij Bureau Rijnmond te tonen.

Kijk op donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Voor meer informatie en de afzonderlijke items kunt u terecht op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.