ROTTERDAM - Zaterdagmiddag vond er een vechtpartij plaats waarbij het slachtoffer werd bedreigd met een vuurwapen. Drie mannen zouden zijn weggerend, maar na onderzoek kon de politie de drie zondagnacht aanhouden. Het gaat om drie Rotterdammers van 16, 18 en 43 jaar.

De ruzie begon zaterdagmiddag rond 15.45 uur op het Schouwburgplein en eindigde aan de Korte Lijnbaan. De drie mannen mishandelde het slachtoffer en bedreigde hem zelfs met een vuurwapen. Vervolgens zijn ze weggerend en hebben omstanders de politie gewaarschuwd. Het slachtoffer bleef achter.

De agenten startten meteen een onderzoek en spraken met getuigen. Winkeliers leverden camerabeelden aan die heel waardevol waren voor het onderzoek naar de vechtpartij. Aan de hand van getuigen en de camerabeelden kon het arrestatieteam zondag drie mannen aanhouden. Ze zitten vast.

Heeft u informatie?

Om te achterhalen wat er zich precies heeft afgespeeld die zaterdagmiddag zijn we nog steeds op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of heeft u andere belangrijke informatie en nog niet met de politie gesproken? Bel dan met 0900-8844 of tip gemakkelijk via het tipformulier.