ROTTERDAM - Zondag 25 juli rond 18.30 uur beroofden drie mannen vier inzittenden van een auto. Twee van de overvallers richtten een vuurwapen op de vier die in de auto zaten aan de Japarastraat. De politie onderzoekt de zaak en hoopt dat getuigen kunnen helpen.

De vier mannen zaten in de auto en stonden stil die avond op de Japarastraat. Uit het niets kwam een blauwe Mercedes gereden en kwam naast hen staan. De drie kwamen uit de auto en gingen aan de bestuurderskant staan. Ze bedreigden de vier met een vuurwapen, waarbij het vuurwapen de auto in werd gericht door het raam. Een van de inzittenden werd vastgepakt en uit de auto gesleurd. De mannen gingen ervandoor met een tas met inhoud en een telefoon richting de Vierhavenstraat. Na snel onderzoek konden agenten de auto traceren, die vervolgens leeg werd teruggevonden aan de 3e Schansstraat, bij de kruising van de Voorhaven. De auto is in beslag genomen en wordt onderzocht.

Heeft u informatie?
De drie verdachten die in een blauwe Mercedes reden hadden het volgende signalement. Verdachte 1:langer krullend haar, petje op, mogelijk van het merk dsquare. Verdachte 2: slechte huid, beetje putjes in het gezicht, gezet postuur, opgeschoren kapsel en donkere kleding. Verdachte 3: heel dun postuur, donker petje schuin op zijn hoofd, spijkerbroek en wit shirt. Heeft u tips, bel dan met 0900-8844 of met 0800-7000 als u liever anoniem blijft. Tippen kan ook gemakkelijk via het onderstaand formulier.