ROTTERDAM - De politie heeft drie verdachten aangehouden na een poging overval op de dinsdagochtend. Omstreeks zes uur raakte een medewerker van een drogisterij aan de Lusthofstraat hierbij gewond. De politie is nog steeds op zoek naar getuigen die meer weten over de daders en het incident zelf.

Helpt u mee?
Twee medewerkers waren bezig met het laden en lossen van een vracht toen drie personen hen probeerde te overvallen . Zij werden bedreigd met een vuurwapen en een mes. Een van de medewerkers raakte hierbij gewond. Toen het alarm afging, ging het drietal er vandoor.

Het slachtoffer is overgebracht naar een ziekenhuis, waarna hij na behandeling naar huis kon. Door onder andere camerabeelden uit te kijken, zijn er drie verdachten aangehouden. Het gaat om twee 25-jarige mannen uit Rotterdam en Nieuw-Vennep en een 20-jarige vrouw uit Rotterdam.

Getuigen gezocht
De politie is nog steeds op zoek naar getuigen die meer weten over de verdachten en/of incident zelf. Mogelijk heeft u de verdachten gezien of is u iets anders opgevallen op de Lusthofstraat. Heeft u meer info? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Of maak gebruik van de het tipformulier.