ROTTERDAM - Op 2 juni zendt RTV Rijnmond de 300e aflevering van Bureau Rijnmond uit. Het regionale opsporingsprogramma, dat sinds januari 2015 bestaat, behandelde in al die afleveringen honderden zaken en dat leverde evenzovele aanhoudingen op. Aanhoudingen die direct of indirect aan de kijker van Bureau Rijnmond te danken waren. Ook deze week hoopt de politie weer op bruikbare informatie van de kijkers van Bureau Rijnmond als zij de beelden zien van verdachten van misdrijven.

Fraude zaken
In Voorthuizen en Schiedam werden ouderen slachtoffer van vormen van fraude. In beide gevallen worden beelden getoond van verdachten.

Brandstichting en vernieling.
In Hellevoetsluis werden tussen 20- en 22 april verschillende auto vernield in de omgeving van de A.M. de Jonglaan, de Isaac da Costastraat en de P.A. de Genestetlaan. In Stellendam vonden op 26 april verschillende brandstichtingen plaats waarbij het een wonder is dat er geen gewonden zijn gevallen.

Vals geld en diefstal
In de uitzending zal verder aandacht worden besteedt aan een zaak met vals geld uit Zoetermeer en de diefstal van een auto in Rotterdam.

Kijk donderdagmiddag rond 17.20 uur naar Bureau Rijnmond op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Voor meer informatie en de afzonderlijke items kunt u terecht op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.