ROTTERDAM - Bureau Rijnmond sluit 2020 af met een bomvolle uitzending. Naast een explosie bij het gemeentehuis van Vlaardingen worden beelden getoond van nog vijf andere zaken. Wij hopen dat de kijker ons opnieuw kan helpen bij het oplossen van misdrijven.


Gemeentehuis Vlaardingen

Zes december werd door drie mannen een explosief geplaatst bij het gemeentehuis van Vlaardingen. Dit veroorzaakte grote schade en daarom is de politie opzoek naar drie mannen die hier verantwoordelijk voor worden gehouden. Er zijn duidelijke beelden van de drie!

Overval
Op 1 november werd een tankstation aan het Noordeinde in Spijkenisse overvallen. De overvaller droeg een opvallende jas en er zijn goede beelden van de man. Zijn mededader staat er ook op, hij bleef bij de deur staan om een snelle vlucht mogelijk te maken.

Bedreiging
Op 30 november werd een man op de Spangesekade in Rotterdam bedreigd met een vuurwapen en zijn tas werd afgenomen door twee mannen in politiekleding.

Pinner en inbreker
Als we het dan toch over goede beelden hebben, dan valt daar zeker de opname onder van een man die inbreekt in een auto aan de Anthony Fokkerweg in Rotterdam. Ook de pinner na een babbeltruc hopen wij te ontmaskeren, met behulp van de kijker van Bureau Rijnmond.

Metro
Tot slot aandacht voor een mishandling in een metrotrein in Rotterdam. Een dame werd door een man aangevallen en zij raakte daarbij gewond.

Zes zaken dus in deze laatste aflevering van Bureau Rijnmond van dit jaar. Op 14 januari 2021 start een nieuw seizoen en dan doen wij opnieuw een beroep op uw medewerking. Tot dan,……hou het veilig en blijf gezond!

Bureau Rijnmond, donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).Voor meer informatie en de afzonderlijke items kunt u terecht op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.