ROTTERDAM - Bureau Rijnmond, het regionaal opsporingsprogramma van Openbaar Ministerie en politie, besteedt donderdag aandacht aan de rellen op de Coolsingel en aan twee andere zaken.

Coolsingel
Bij de grote ongeregeldheden vrijdagavond en -nacht op Coolsingel in Rotterdam zijn 49 mensen aangehouden, maar met deze aanhoudingen is het onderzoek bepaald nog niet afgerond. De Openbaar Ministerie en politie doen een oproep aan de kijker van Bureau Rijnmond voor beeldmateriaal.

Kamperfoeliestraat

In een woning aan de Kamperfoeliestraat in Rotterdam heeft op 15 november een uitslaande brand gewoed. De schade was enorm, maar gelukkig raakte niemand gewond. De politie gaat uit van brandstichting en zoekt getuigen en beelden.

Sumatraweg
Op oudjaarsavond 2019 vond in een woning aan de Sumatraweg in Rotterdam-Katendrecht een ruzie plaats. Een 42-jarige man raakte daarbij ernstig gewond. Hulpdiensten vonden hem zwaargewond, liggend in de portiek. Hij bleek hersenletsel te hebben opgelopen en belandde in het ziekenhuis. Daar kwam hij nooit meer uit en anderhalf jaar later, op 8 juni 2021, overleed hij alsnog.

Bureau Rijnmond, donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).Voor meer informatie en de afzonderlijke items kunt u terecht op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.