ROTTERDAM - In Bureau Rijnmond, het regionaal opsporingsprogramma van Openbaar Ministerie en politie op TV Rijnmond, wordt deze week aandacht besteedt aan vier verschillende zaken, waaronder een straatroof en fraudezaak met verschillende slachtoffers.

Fraude


In maart en april zijn twee dames en een man slachtoffer geworden van fraude, gepleegd door één en dezelfde man. Wie is hij?Campagne vermiste/niet-geïdentificeerde vrouwen.

Vandaag lanceren Interpol, België, Duitsland en Nederland samen een campagne met als doel het identificeren van ongeïdentificeerde vrouwen die (vermoedelijk) slachtoffer zijn geworden van een geweldsmisdrijf. Bureau Rijnmond besteedt aandacht aan deze campagne.

Inbraak

Op 31 januari 2023 werd in de loop van de ochtend ingebroken in een woning aan de Harwichweg in Hoek van Holland. Er zijn goede beelden van de inbreker.

Straatroof

Op 8 januari 2023 werd een man uit Capelle aan den IJssel beroofd aan het Ringvaartpark in Capelle. Ok in deze zaak worden beelden getoond van de verdachte.

Kijk donderdagmiddag rond 17.20 uur naar Bureau Rijnmond op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).Voor meer informatie en de afzonderlijke items kunt u terecht op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.