BERKEL EN RODENRIJS - Zondagmiddag om 15.35 uur werd er melding gemaakt van een brand in een schuur bij een boerderij aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenwijs. Niemand raakte gewond. Er wordt onderzoek verricht en daarbij wordt ook rekening gehouden met brandstichting. Wij zoeken getuigen, mensen met meer informatie en camerabeelden uit de omgeving die kunnen helpen bij het onderzoek. Kunt u helpen en heeft u nog niet met de politie gesproken? Neem contact met ons op!


De schuurbrand groeide zondagmiddag al snel uit tot een grote brand, en de brandweer rukte met groot materieel uit. Gelukkig raakte niemand gewond. Het onderzoek is gaande. In de omgeving werden al snel na de melding twee personen aangehouden. Hun rol bij de brand wordt onderzocht. Het gaat om een 28-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 21-jarige Rotterdammer.

Heeft u camerabeelden uit de omgeving waarop iets te zien is dat te maken zou kunnen hebben bij deze brand? Heeft u andere informatie? Laat het ons weten. Dat kan eventueel ook anoniem. Zie de mogelijkheden hieronder.