BERKEL EN RODENRIJS - Zondagmiddag om 15.35 uur werd er melding gemaakt van een brand in een schuur bij een boerderij aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenwijs. Er wordt onderzoek verricht en daarbij wordt ook rekening gehouden met brandstichting. UPDATE 29 april: vanmorgen werd er onderzoek gedaan in de schuur die gisteren tijdens de brand in vlammen is opgegaan. In de schuur werd een auto met daarin een overleden persoon aangetroffen. Wij zoeken getuigen, mensen met meer informatie en camerabeelden uit de omgeving die kunnen helpen bij het onderzoek. Kunt u helpen en heeft u nog niet met de politie gesproken? Neem contact met ons op!

De schuurbrand groeide zondagmiddag al snel uit tot een grote brand, en de brandweer rukte met groot materieel uit. Het onderzoek is gaande. In de omgeving werden al snel na de melding twee personen aangehouden. Hun rol bij de brand wordt onderzocht. Het gaat om een 28-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 21-jarige Rotterdammer.

Heeft u camerabeelden uit de omgeving waarop iets te zien is dat te maken zou kunnen hebben bij deze brand? Heeft u andere informatie? Laat het ons weten. Dat kan eventueel ook anoniem. Zie de mogelijkheden hieronder.