RHOON - Zaterdagavond rond 20.20 uur kregen medewerkers van de Kruidvat aan de Hof van Portland in Rhoon de schrik van hun leven. Ze werden overvallen, bedreigd met een vuurwapen en vastgebonden. De overvallers gingen er vandoor met een onbekend geldbedrag. De politie zoekt getuigen en camerabeelden.


De drogist sloot om 20.00 uur, de winkelmedewerkers waren hun werk aan het afronden toen twintig minuten later twee overvallers via de achterdeur het pand binnendrongen. Onder bedreiging van een vuurwapen werden de drie medewerkers vastgebonden. Ook werd een van hen geslagen. De overvallers maakte een onbekend geldbedrag buit en vluchtten weer weg via de achterdeur. De drie medewerkers bleven enorm geschrokken achter en belden de politie. De politie is gisteravond meteen een onderzoek gestart.

Signalement
De twee overvallers waren jonge mannen en droegen donkerblauwe regenpakken, integraalhelmen en één van hen droeg een zwarte Adidas rugzak met witte strepen en witte schoenen. Mogelijk hebben ze tijdens hun vlucht de regenpakken uitgedaan.

Hulp gevraagd
Waarschijnlijk hebben de twee overvallers in de middag al een voorverkenning gedaan bij het pand van de drogist. Heeft u iets gezien of gehoord ’s middags of ’s avonds? Of heeft u camerabeelden die van pas kunnen komen in dit onderzoek? Dan komen wij graag in contact met u via één van onderstaande manieren.