ROTTERDAM - Rond 00.40 uur in de nacht van maandag 17 januari op dinsdag 18 januari werd het fastfoodrestaurant aan de Beijerlandselaan overvallen door drie mannen. De politie zoekt getuigen.

Op het moment dat drie mannen het fastfoodrestaurant binnen kwamen lopen, was een medewerker alleen in de zaak. Toen de medewerker de drie mannen wilde helpen, bedreigden de mannen de medewerker met een vuurwapen en een mes. Zo konden de overvallers een nog onbekend geldbedrag buit maken.

De overvallers renden na de overval weg in de richting van de Polderstraat. Het signalement van de overvallers is als volgt:
Overvaller 1 en 2 droegen beiden een zwarte broek, een zwarte jas met een zwarte capuchon (die ze op hadden) en een zwarte bivakmuts. Overvaller 3 droeg een zwarte broek, een zwarte jas met witte vlakken op de schouder en borst en capuchon over zijn hoofd. Ook hij droeg een zwarte bivakmuts.

Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u camerabeelden die kunnen helpen in dit onderzoek? Dan komt de politie graag in contact met u via één van de onderstaande manieren.