ROTTERDAM - Gisteravond rond 20.30 uur werden er schoten gehoord op de Bentincklaan in Rotterdam. Agenten troffen hulzen aan en twee mannen werden even later aangehouden. De politie is op zoek naar meer informatie.


Een melder belde de politie toen hij zag dat er geschoten werd vanuit een auto op de Bentincklaan. Daar troffen agenten hulzen aan en startten het onderzoek. De auto waar vanuit geschoten was, was weggereden. Na een zoekslag troffen agenten de auto in de Adrianastraat aan. De eigenaar van de auto, een 29-jarige man uit Vlaardingen, werd aangehouden. Hij had een vuurwapen bij zich, wat in beslag is genomen.

Even later meldde een tweede verdachte zich bij het politiebureau. Deze 21-jarige man uit Rotterdam verklaarde geschoten te hebben op de Bentincklaan en werd daarom aangehouden. Op zijn aanwijzing werd er nog een vuurwapen aangetroffen in een auto. De auto en het wapen zijn in beslag genomen.

De politie is op zoek naar meer informatie over dit schietincident. Heeft u iets gezien of gehoord en nog niet met de politie gesproken? Of heeft u camerabeelden? Dan komen wij graag in contact via één van de onderstaande mogelijkheden.