SCHIEDAM - Zondagavond rond 21.10 uur zou er vanuit een auto geschoten zijn op vier personen in de Daltonstraat. Hierbij zijn er geen gewonden gevallen. Een 38-jarige man uit Hoogvliet Rotterdam is aangehouden, zijn betrokkenheid en rol wordt onderzocht. De politie zoekt getuigen en sluit meer aanhoudingen niet uit.

Iets na 21.10 uur kreeg de politie een melding dat er mogelijk zou zijn geschoten vanuit een zwarte auto in de Daltonstraat. Gelukkig vielen er geen gewonden. Toen agenten aankwamen, troffen zij geen hulzen aan. Buurtbewoners vertelden dat er eerder die dag ook al onenigheid was waarbij een steen door een ruit was gegooid. Of deze twee incidenten met elkaar te maken hebben, wordt onderzocht.

De politie is zondagavond meteen een onderzoek gestart en kon al snel op basis van een signalement een 38-jarige man uit Hoogvliet Rotterdam aanhouden. Zijn rol en betrokkenheid bij (één van) deze incidenten wordt onderzocht.

Informatie gezocht

De politie is op zoek naar getuigen en vraagt uw hulp. Heeft u camerabeelden van een deurbel of misschien een dashcam? Of heeft u informatie over de mogelijke schutter? Deel dit dan met ons via onderstaande contactmogelijkheden.