ROTTERDAM - Zaterdagavond rond 23.20 uur is er vanuit een auto geschoten op een andere auto op de Slinge in Rotterdam. Er zijn geen gewonden bekend en er is nog niemand aangehouden. De politie zoekt getuigen.

Vanaf de Sommelsdijkstraat reden twee auto’s achter elkaar en reden over de Slinge naar de Krabbendijksestraat. De achterste auto zou al rijdend op de voorste auto geschoten hebben. Na onderzoek van agenten werden er meerdere kogelhulzen aangetroffen op het fietspad van de Slinge.

Even later werd er ook een melding gedaan van een ongeval op de Krabbendijksestraat. Daarbij was een lantaarnpaal en de zijkant van een woning beschadigd geraakt. Mogelijk was één van de betrokken auto’s van het schietincident ook betrokken bij dit ongeval. Een zwaar beschadigd voertuig, zonder inzittenden, werd iets verderop op de Krabbendijksestraat aangetroffen. Deze auto is voor onderzoek in beslag genomen. De politie is een onderzoek gestart. Tot nu toe zijn er geen gewonden bij ons bekend en hebben we nog niemand aangehouden.

Informatie gezocht

Heeft u iets gezien of gehoord van het schietincident of het ongeval? Of heeft u andere informatie wat ons kan helpen bij dit onderzoek? Dan komen wij graag in contact met u via één van de onderstaande mogelijkheden.