ROTTERDAM - Dinsdag 21 mei is in de vroege ochtend brandgesticht op het balkon van een woning aan het Stellendamhof in Rotterdam-Charlois. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met getuigen.


De woning bevindt zich op de eerste verdieping van een galerijflat. Tussen 5.50 uur en 6.00 uur brak die dinsdag 21 mei brand uit aan de achterzijde van de woning op het balkon. Het vermoeden is dat de brand is gesticht door een brandend voorwerp op het balkon te gooien. Gelukkig is de brand geblust voordat deze oversloeg naar de woning of bovenliggende balkons. De schade is daardoor beperkt gebleven en er vielen gelukkig geen slachtoffers.

De politie doet onderzoek. Er zijn sporen veilig gesteld en er is buurtonderzoek gedaan. Voor het onderzoek komt de politie graag in contact met getuigen en/of mensen met informatie. Heeft u dinsdagochtend tussen 5.30 uur en 6.00 uur iets verdachts gezien of gehoord in de omgeving van het Stellendamhof? Of heeft u andere informatie over dit incident? Dan vragen wij u contact op te nemen via 0900-8844. Als u liever anoniem blijft, kunt u ook bellen met M. via 0800-7000.