ROTTERDAM - De politie is op zoek naar getuigen van een diefstal met geweld aan de Oude Watering in Rotterdam op 21 maart 2024 rond 21:10 uur. Een 17-jarige jongen is onder bedreiging van een vuurwapen en met geweld beroofd van zijn scooter.

Melding

Rond 21.10 uur ontving de politie een melding van een diefstal met geweld aan de Oude Watering in Rotterdam. Direct na de melding zijn wij ter plaatste gegaan en troffen we een slachtoffer aan. Dit gaat om een 17-jarige jongen uit Rotterdam. Onder bedreiging van een vuurwapen en met geweld werd zijn scooter meegenomen door twee verdachten. Het gaat vermoedelijk om twee (jonge) mannen tussen de 175-180 cm groot met een donkere huidskleur. Het tweetal reed op een zwarte scooter zonder kappen. Beide verdachten droegen een bivakmuts.

Onderzoek

Politieonderzoek is gelijk opgestart. Er is nog niemand aangehouden. We zijn op dit moment op zoek naar twee verdachten. We doen buurtonderzoek en kijken naar camerabeelden uit de omgeving van het incident.

Getuigen gezocht


De recherche komt graag in contact met getuigen van deze diefstal met geweld of met mensen die informatie hebben die van belang is voor het onderzoek. Ook zijn we op zoek naar (camera)beelden van het incident. Heeft u informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Belt u dan met 0900-8844. Blijft u liever anoniem, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.