OUDDORP - Agenten zoeken getuigen van een schietpartij zaterdag op zondag 19 december op een vakantiepark aan de Westerweg in Ouddorp. Een 20-jarige Rotterdammer raakte gewond. Het slachtoffer en een 18-jarige Rotterdammer zijn aangehouden. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.


Op het vakantiepark vond vermoedelijk eerst een ruzie plaats tussen een nog onbekend aantal personen. Dat mondde rond 02.00 uur in een schietpartij. Toen de hulpdiensten werden gealarmeerd was het 20-jarige slachtoffer met een 18-jarige Rotterdammer al op weg naar het ziekenhuis. Beide mannen zijn aangehouden. Het onderzoek is in volle gang. Sporen zijn veiliggesteld en met getuigen wordt gesproken. Meer aanhoudingen sluit het onderzoeksteam niet uit.

Informatie?
Heeft u informatie wat van belang kan zijn voor het onderzoek. Was u op het vakantie park en heeft u iets gezien of gehoord ’s middags of ’s avonds? Of heeft u camerabeelden die van pas kunnen komen in dit onderzoek? Dan komen wij graag in contact met u via één van onderstaande manieren.