ROTTERDAM - De politie is op zoek naar getuigen van een vechtpartij op het Ericaplein en een steekincident op de Putselaan. Eén persoon raakte hierbij gewond. Een tweede persoon kon worden aangehouden.


Op vrijdagavond 12 april rond 18.15 uur kwam bij de meldkamer van de politie een melding binnen over een vechtpartij tussen twee groepen jongeren op en in de omgeving van het Ericaplein. Hierbij is door een omstander een vuurwapen gezien. Op het moment dat agenten aankwamen, waren de jongeren, inclusief de persoon die het vuurwapen bij zich had, vertrokken. Het vuurwapen werd wel aangetroffen en is in beslag genomen voor onderzoek.

Korte tijd later, iets voor 18.30 uur kwam op de Putselaan een melding binnen van een steekpartij. Eén persoon raakte hierbij gewond. Hij is behandeld door ambulancepersoneel en daarna naar het ziekenhuis gebracht. De verdachte van dit steekincident is aangehouden.

De politie doet onderzoek; u kunt helpen

De politie onderzoekt of beide incidenten met elkaar te maken hebben. Ook is de politie op zoek naar de jongeman die het vuurwapen bij zich had. Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u meer informatie die het onderzoek kan helpen? Laat het ons dan weten via onderstaande contactopties. Dat kan ook volledig anoniem.