ROTTERDAM - Zaterdagmiddag is een 95-jarige man rond 16.00 uur overvallen in zijn woning aan de Akselsekreek in Rotterdam. De verdachten, twee mannen, hebben ruim €5000,- euro meegenomen. De politie doet onderzoek en spreekt graag getuigen.

De 95-jarige man zat in zijn woning toen hij iemand voor het raam zag staan en er aangebeld werd. Het slachtoffer deed open en werd meteen omvergeduwd door één van de verdachten. De man vroeg aan het slachtoffer waar zijn geld lag. De 95-jarige man gaf aan dat hij geen geld in huis had, maar daar nam de verdachte geen genoegen mee en ging zelf op zoek. Al snel vond hij het geld van de 95-jarige man en vertrok toen weer uit de woning. Buiten stond nog een tweede man, waarschijnlijk een handlanger, die niet in de woning is geweest. De twee mannen zijn vervolgens samen de straat uitgelopen.

Getuigen

De politie doet onderzoek naar de woningoverval. Heeft u voor of na het incident rond de woning aan de Akselsekreek twee mannen gezien die hier mogelijk bij betrokken kunnen zijn? Of heeft u camerabeelden uit de omgeving waarom mogelijk iets staat dat kan helpen bij het onderzoek? Neem contact met ons op via onderstaande mogelijkheden.