RHOON - Op donderdagavond 21 oktober rond 22.20 uur vond er een woningoverval plaats in de Havendam in Rhoon. De bewoonster werd mishandeld en een telefoon, die ze te koop had aangeboden op Marktplaats, werd afhandig gemaakt. De politie zoekt getuigen.

Het slachtoffer van de woningoverval had een afspraak gemaakt voor het verkopen van haar telefoon via Marktplaats. Rond 22.20 uur belden twee jongemannen aan bij de woning in de Havendam in Rhoon. De jongemannen werden binnen gelaten en toen zij de telefoon in handen hadden, kreeg de bewoonster het gevoel dat er iets niet klopte. Ze vroeg de telefoon terug en toen sloeg het gedrag van de jongemannen om. Ze werd getaserd en daardoor konden de twee verdachten, met de telefoon, het huis uit vluchten en op hun brommer wegrijden.

De politie is op zoek naar twee jongemannen van rond de 15 jaar oud, beide hebben een lichtgetinte huidskleur en zwart haar. Eén van de verdachten droeg een trainingsbroek met witte strepen en een mondkapje. De andere verdachte droeg een spijkerbroek en witte schoenen.

Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u camerabeelden (denk ook aan dashcam beelden)? Dan komen wij graag in contact met u via een van onderstaande manieren.