ROTTERDAM - Twee jongemannen renden zondagavond een snackbar aan de Rietkerkweg in. Ze droegen maskers, hadden messen en plunderden de kassa van de snackbar. De politie is op zoek naar getuigen.


De eigenaren die de overvallers zagen aan komen rennen, trokken zich terug in de keuken en drukten de overvalknop in. Het is dan ongeveer acht uur ’s avonds. Intussen plunderden de overvallers, beiden gemaskerd en gekleed in sportkleding, de kassa. Meteen daarna verlieten ze de zaak om richting Schenkel te fietsen. De politie komt graag in contact met getuigen; mensen die de jongens rond acht uur ’s avonds in de Rietkerkweg hebben gezien net voor of na de overval, of mensen die meer weten.

Heeft u informatie? Bel 0900-8844 of maak gebruik van het tipformulier. Blijft u liever anoniem? Ben dan 0800-7000.

Mogelijk eerdere poging
Woensdagavond 20 november werd al een poging gedaan om de snackbar te overvallen. Toen kwam een man met een wit masker de zaak binnen. Ook toen vluchtten de eigenaren de keuken in. De overvaller verliet de lege snackbar vervolgens zonder buit. De politie onderzoekt of er een verband is tussen die poging overval en de overval van zondag 24 november.