ROTTERDAM -De politie zoekt getuigen van een overval dinsdagavond 12 mei, op een snackbar aan de Putsebocht in Rotterdam. De daders gingen er met een onbekend bedrag vandoor.

Iets voor half elf die dinsdagavond kwamen twee mannen de snackbar binnen. Ze bedreigden twee personeelleden met een vuurwapen en eisten geld. Dat geld verdween in een tas, waarmee de daders op de vlucht sloegen in de richting van de Resedastraat.

Signalement
Het gaat om twee blanke mannen. De man met het vuurwapen droeg een grijze trui met capuchon en een zwarte broek. Hij had iets zwarts voor zijn gezicht en droeg zwarte handschoenen. De tweede man droeg een zwarte jas met capuchon, vermoedelijk Northface, en een zwarte broek. Ook hij droeg zwarte handschoenen en had zijn gezicht met iets zwarts bedekt. Deze man had de plastic tas bij zich.

Heeft u iets gezien?
Heeft u iets gezien? Of heeft u informatie die kan helpen bij het vinden van de dader? Bel dan met 0900-8844, of geef uw tip anoniem door via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Of vul onderstaand tipformulier in.