ROTTERDAM - Bij een schietpartij in een portiek aan de Augustinusstraat in Rotterdam is vanmorgen een 40-jarige man uit Rotterdam gewond geraakt aan zijn been. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis, maar is ook aangehouden, omdat zijn rol in het geheel onduidelijk is. Op de plek van het incident werd een tweede verdachte aangehouden, een 26-jarige man uit Frankrijk. De politie zoekt getuigen, want er wordt vermoed dat er meer mensen aanwezig waren ten tijde van de schietpartij.

De schietpartij vond plaats om 10 over 7 vanmorgen, woensdag 25 november. Bij aankomst waren alleen het slachtoffer en de later aangehouden man aanwezig. In het portiek werden meerdere hulzen aangetroffen. Wat zich precies heeft afgespeeld, is onduidelijk. Maar het vermoeden is dus wel, dat er nog meer mensen aanwezig waren toen er geschoten werd.

Heeft u tips?
De politie kan alle informatie goed gebruiken. Heeft u iets gezien? Weet u meer over wat er is gebeurd? Neem dan contact op met 0900-8844. Uw informatie anoniem melden kan ook, via M op 0800-7000. Of vul onderstaand tipformulier in.