ROTTERDAM - Deze week weer veel zaken in Bureau Rijnmond, waarbij politie en Openbaar Ministerie de hulp inroepen van de kijker bij het oplossen van misdrijven.

Naast enkele overvallen is er ook aandacht voor een diefstal van postpakketten. Bij die diefstal bleek maar weer dat het dragen van een PostNL jas niet betekend dat je daar ook voor werkt.

In de uitzending wordt ook een oproep gedaan voor getuigen van een brandstichting aan de Schaarweide in Rotterdam en er worden beelden getoond van een pinner (met een gestolen pas) en een overvaller aan de Lusthofstraat. Er is ook aandacht voor een onderzoek naar overvallen op- en inbraken bij bekende/vermogende Nederlanders.

Aan de Kringdans in Capelle aan den IJssel is vrijdag het lichaam gevonden van een bewoner. Hij bleek door misdrijf om het leven gekomen. De politie doet een getuigenoproep in de hoop deze trieste zaak op te kunnen lossen.

Bureau Rijnmond, donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).Voor meer informatie en de afzonderlijke items kunt u terecht op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.