ROTTERDAM - Twee gewapende mannen overvielen zaterdag 24 oktober rond 16.00 uur een aantal personen die in een woning aan de Bergpolderstraat in Rotterdam verbleven. Een van de bewoners raakte daarbij gewond aan zijn gezicht. De daders zijn nog altijd voortvluchtig en de politie zoekt dan ook getuigen.


Omstreeks 16.00 uur drongen twee gewapende mannen de woning aan de Bergpolderstraat binnen en bonden vervolgens de vier aanwezigen vast. Na enig moment verlieten zij weer de woning en vertrokken zij in onbekende richting met een grijze stationwagen waarvan in het kenteken de letter Z voorkwam. Een van de bewoners (40 jaar) wist zich vervolgens te bevrijden door vanaf een balkon naar beneden te springen. Deze man raakte bij de overval en of de val gewond aan zijn gezicht. De drie andere betrokkenen (32, 52 en 54 jaar oud), werden opgevangen door de politie.

Van de twee daders is alleen bekend dat het twee mannen betrof en dat zij circa 30-35 jaar oud waren,. Beiden waren in het zwart gekleed.

Heeft u tips? Bel dan 0900-8844 of vul onderstaand tipformulier in.