CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Maandagochtend 26 juli is in een woning aan de Reigerlaan een gezin overvallen. Er zijn geen gewonden gevallen. De politie doet onderzoek.


Het is 03.00 uur in de ochtend als de melding binnenkomt van een woningoverval aan de Reigerlaan in Capelle aan den IJssel. Als de politie aan komt bij de woning staat een man hen op te wachten. Hij geeft aan slachtoffer te zijn geweest van een woningoverval.

De 40-jarige man en 23-jarige vrouw lagen in de slaapkamer van hun woning toen er opeens een man met een vuurwapen in de donkere slaapkamer stond. Hij bedreigde hen met het vuurwapen en opende de voordeur van de woning waarop hij nog drie mannen binnen liet. Het slachtoffer hoorde één van de mannen zeggen dat ze geld wilden hebben.
Het mannelijke slachtoffer stond op en gaf de vier mannen een onbekend geldbedrag, waarop ze de woning verlieten. De man alarmeerde direct de politie en de vrouw ontfermde zich over hun drie kinderen. Hoe de eerste dader de woning heeft kunnen betreden wordt onderzocht.

Tips
Heeft u maandagochtend 26 juli op of rond de Reigerlaan iets verdachts gezien of gehoord, dan komt de politie graag met u in contact. Beschikt u over beelden, zoals een deurbelcamera of dashcam, dan vragen wij u te kijken of daar iets op staat wat verband zou kunnen houden met de overval. U kunt contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens.