ROTTERDAM - De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een explosie aan de Riederlaan op 8 februari in Rotterdam Zuid. Gelukkig raakte niemand hierbij gewond. De dader(s) sloegen op de vlucht.


Rond 5 uur op deze woensdagochtend werden bewoners van de Riederlaan opgeschrikt door een harde knal bij een woning. Gelukkig vielen er er geen slachtoffers , maar een portiekdeur raakte wel flink beschadigd. De dader(s) is/zijn op de vlucht geslagen. Dit was de derde explosie in een korte tijd binnen Rotterdam (Zuid) . De politie onderzoekt of er een verband is met de andere explosies.

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over het incident. Zo reed de verdachte op een elektrische step weg na de explosie. Mogelijk is dat iemand opgevallen. Ook andere informatie rondom de verdachte en/of het incident is welkom. Ook beelden van de dader zijn uiteraard van harte welkom. Bel met uw informatie en/of beelden naar 0900-8844 of via onderstaande button. Blijft u liever anoniem: bel 0800-7000.