Gezocht - Vrijdag 29 mei werd een 30 jarige Rotterdammer voor zijn woning aan de Bramentuin doodgeschoten. Twee verdachten werden al snel aangehouden, maar de politie heeft toch nog wel een aantal vragen.

Uit onderzoek is gebleken dat zowel een goudkleurige Volkswagen Transporter die na de schietpartij bij de Bramentuin was weggereden, als een Renault Megane waarin verdachten bij aanhouding reden, van diefstal afkomstig zijn. Kort na het dodelijk schietincident kwamen beide voertuigen bij elkaar op de kruising van de Arresleestraat met de Sportlaan. De Volkswagen Transporter werd daar achtergelaten. Het andere voertuig een Renault Megane, met daarin de twee verdachten, reed weg.”

Aan het einde van de Dordtsestraatweg verloor de bestuurder de macht over het stuur en crashte tegen een geparkeerd staande auto op de Verlengde Motorstraat. De twee inzittenden probeerden te voet verder te vluchten, maar na een waarschuwingsschot werden zij alsnog aangehouden. In de auto waar de verdachten uiteindelijk mee verder reden en werden aangehouden vond de politie een vuurwapen.

Heeft u meer informatie over dit incident?
Heeft u de daders op hun vlucht gezien?
Heeft u gezien dat zij van vluchtauto gewisseld zijn of misschien zelfs camerabeelden?