ROTTERDAM - Op donderdag 11 mei wordt een 36-jarige vrouw slachtoffer van een man die zwavelzuur in haar gezicht gooit. Weet jij wie deze verdachte is? Laat het ons weten!


Rond 21.40 uur liep een 36-jarige vrouw al bellend over het Zaailand in Rotterdam Zuid. Toen zij zich omdraaide stond een voor haar onbekende man dicht achter haar en voor ze het doorhad spoot deze man de inhoud van een fles gootsteenontstopper in haar gezicht. Dit zwavelzuur veroorzaakte een verschrikkelijke brandende pijn in haar gezicht.

Ze werd dan ook met zware verwondingen aan het gezicht vervoerd naar het ziekenhuis. Hier heeft zij bijna twee maanden gelegen en moest verschillende operaties ondergaan. Hoogstwaarschijnlijk houdt zij hier dan ook blijvend zichtbare littekens aan over.

Achteraf blijkt dat het slachtoffer waarschijnlijk is gevolgd door de verdachte vanaf de Slaghekstraat ter hoogte van de Strijensestraat en zo richting Zaailand. Nadat hij het slachtoffer belaagde met het zwavelzuur ging hij er vandoor. En liet het slachtoffer zwaar gewond achter.

Wie weet wie deze verdachte is?

Wie heeft die donderdagavond misschien iets gezien rondom dit incident en zich nog niet gemeld bij de politie?