ROTTERDAM - Op de Molièreweg in Rotterdam werd op 27 september 2023 een man door meerdere mensen zwaar mishandeld en gestoken. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Een verdachte zit hiervoor vast. Het onderzoeksteam zoekt nog volop naar meer betrokkenen. Heb jij meer informatie, deel dat dan!


Om 20.00 uur kwam een melding binnen dat een man op straat mishandeld werd door een groep. Eenmaal ter plaatse troffen agenten een zwaargewonde man aan. Hij is nog gereanimeerd, maar dat mocht niet meer baten. Ter plaatse werd ook een hond aangetroffen met steekwonden; het dier is met de dierenambulance afgevoerd.

Team grootschalige opsporing

Een tiental rechercheurs heeft de zaak in onderzoek. Het team gaat vandaag onder andere verder met onderzoek in de buurt. Daarnaast spreekt het team met getuigen.

Heeft u informatie?

De politie is altijd op zoek naar getuigen en beelden, om zo helderheid te krijgen wat er is gebeurd. Heeft u informatie? Weet u meer over de toedracht? Heeft u iets gezien of bent u in het bezit van camerabeelden via bijvoorbeeld een deurbel of dashcam? Deel dit dan met het onderzoeksteam.