ROTTERDAM - Op vrijdag 30 oktober is een supermarkt in de Van der Sluysstraat in Rotterdam overvallen door een man. Op dat moment was de eigenaresse alleen in de winkel aanwezig.


Het was ongeveer 11.00 uur toen een man de winkel binnen kwam. Hij had een mesje in zijn handen liet dit aan de eigenaresse zien. Hij vroeg eerst naar een pakje sigaretten, maar omdat de eigenaresse zag dat hij een mes in zijn hand hield, probeerde zij tijd te rekken door naar zijn identiteitsbewijs te vragen en gaf hem aan dat zij zijn leeftijd moest controleren voordat zij hem sigaretten mee kon geven. De man met het mes werd boos en zei dat hij geld uit de kassa wilde hebben. Omdat de winkel nog niet lang open was, zat er niet veel cash geld in de kassalade. Toen de eigenaresse dat tegen de overvaller zei, werd deze alleen maar agressiever en bleef om geld vragen.

De eigenaresse pakte daarop zelf een voorwerp van onder de kassa en sloeg daar heel hard mee op de toonbank. Daar schrok de overvaller kennelijk zo van dat hij er vandoor ging, via de Schefferstraat in de richting van de Schiekade.

Signalement:

  • mager postuur
  • ongeveer 1,70m lang
  • kort donker haar
  • bruine ogen
  • Opmerkelijk: zijn rechter hand zat in het verband

Heeft u tips of meer informatie over deze poging overval of de verdachte? De politie komt heel graag met u in contact. Dat kan via onderstaand tipformulier of door te bellen met 0900-8844. Anoniem tippen kan natuurlijk ook via www.meldmisdaadanoniem.nl of telefonisch via 0800-7000.