ROTTERDAM - Op zaterdagavond 6 maart 2021 probeerden twee mannen een woning binnen te dringen aan de Stavenissestraat in Rotterdam. Daarbij bedreigden ze de bewoner met twee voorwerpen lijkend op een vuurwapen. Wie weet wie de twee mannen zijn die hier verantwoordelijk voor zijn?


Een bewoner van de Stavenissestraat wilde rond 20.50 uur de voordeur van zijn woning openen toen hij belaagd werd door twee mannen. Zij bedreigden de bewoner met een voorwerp in hun handen wat erg leek op een vuurwapen. De bewoner schrok enorm, maar kon toch nog vluchten richting de tuin van de buren en om hulp roepen. Dat was het signaal voor de twee verdachten om te vluchten richting de parkeerplaatsen aan de achterzijde van de Stavenissestraat.

Weet u wie de twee verdachten zijn die verantwoordelijk zijn voor deze bedreiging en poging woningoverval? Of heeft u die zaterdagavond iets gezien of gehoord? Of in de dagen voor 6 maart? Mogelijk hebben de twee verdachten namelijk een voorverkenning bij de woning gedaan op donderdag 4 maart. Ook daar zijn beelden van. We komen graag in contact met u als u informatie voor ons heeft. U kunt dan bellen naar 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. U kunt ook gebruik maken van het tipformulier.