ROTTERDAM - In de nacht van zondag op maandag 19 juli loopt een ruzie op de Lelienstein in Charlois volledig uit de hand als er wordt geschoten. Een 50-jarige slachtoffer wordt in zijn hoofd geraakt en verliest zijn rechteroog. De schutter is nog altijd spoorloos.


Getuigen horen op de Lelienstein in Charlois rond 1 uur in de nacht een hoop geschreeuw en vervolgens een schot. De politie wordt meteen ingeschakeld en ter plaatse zien agenten een zwaargewonde man liggen op straat.

Het gaat om een 50-jarige slachtoffer die in zijn hoofd is geraakt door een kogel en met spoed naar het ziekenhuis wordt vervoerd. Al snel weet de politie een 32-jarige vrouw aan te houden. Haar rol in deze zaak wordt nog onderzocht. Het opsporingsteam heeft echter nog een verdachte op het oog die vlak na het incident wegfietste in de richting van Goudestein en Asterlo.

Het gaat om een jongeman die in het donker gekleed is en een capuchon draagt. Ook heeft hij een pet op.

De politie wil uiteraard graag weten wie deze man is. Herkent u hem of heeft u andere tips voor ons met betrekking tot dit incident, neem dan contact met ons op via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem.