ROTTERDAM - Donderdag 22 juli 2021 rond 17:35 uur fietste het slachtoffer De Rupsklaver op in Rotterdam Ommoord. Net toen ze de straat in reed, zag ze dat er een man naast haar kwam fietsen. Hij greep haar bij een borst en kneep erin. Wie is deze man?

De man haalde haar in en pakte met zijn rechterhand haar linker borst vast. Hij kneep er vervolgens ook nog in. De vrouw schrok hier enorm van, ze wist nog iets te roepen naar de man; maar de man reageerde niet en fietste snel door, de Rupsklaver af. De politie is een onderzoek gestart en heeft camerabeelden via een ringdeurbel gekregen. Hierop staat de vermoedelijke verdachte.

We vragen de kijkers en volgers van Bureau Rijnmond om mee te kijken of ze deze man kennen of misschien dat ze andere waardevolle informatie hebben.

Signalement:
De man heeft een lichte huidskleur, ongeveer 40 jaar, donkerblond of bruine krullen, droeg een korte broek, reed op een herenfiets en had een rugzak bij zich. Heeft u info over de man, denkt u te weten wie het is? Bel dan met 0900-8844 of anoniem op 0800-7000. Tippen kan ook heel gemakkelijk via het onderstaande formulier.