Gezocht - Op dinsdag 19 januari 2021, even voor 11.00 uur ’s ochtends, werd er een poging gedaan om de telefoonwinkel aan de Hillevliet in Rotterdam te overvallen onder bedreiging van een vuurwapen. De eigenaar van de winkel liet dat niet zomaar gebeuren, daardoor maakte de overvaller geen buit. Weet u wie deze overvaller is?

Toen de eigenaar door had dat de man in zijn winkel kwade bedoelingen had, probeerde hij de overvaller overmeesteren. Er ontstond een worsteling waarbij hij zelf ook gewond raakte. Hij kreeg hulp van een omstander, maar helaas kon de overvaller op enig moment toch ontsnappen. Hij rende weg via de Dahliastraat in de richting van de Jasmijnstraat. De overvaller kon in ieder geval niets meenemen uit de winkel, maar liet wel een bivakmuts en het vuurwapen achter. Helaas is de politie er nog niet achter wie de overvaller is.

Signalement
De politie wil heel graag weten wie de man is die de telefoonwinkel probeerde te overvallen met een vuurwapen. Het gaat om een jongeman van rond de 18 jaar met een donkere huidskleur en zwart kroes haar. Hij droeg een zwarte jas met capuchon, een lichte spijkerbroek en zwarte sneakers. 

Herkent u deze man op de foto? Of heeft u tips? Dan komt de politie graag in contact met u. Bel de gratis opsporingstiplijn: 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. U kunt ook gebruik maken van het tipformulier.