ROTTERDAM - Een groep supporters van Feyenoord heeft gisteravond bij een horecagelegenheid op de Meent met stoelen en glas gegooid naar het een groep mensen die daar op het terras zaten. Het bleek te gaan om het management van de Duitse voetbalclub FC Union Berlin, tegen wie Feyenoord vanavond voetbalt. De politie hield een 25-jarige verdachte aan, de zaak is in onderzoek.

Een gewonde
Woensdagavond rond negen uur verzamelde tientallen voetbalsupporters zich in het centrum van Rotterdam. Een deel hiervan verplaatste zich door de stad en kwam rond kwart voor tien bij een café op de Meent aan. Daar liep het uit de hand, er werd met stoelen en glazen gegooid naar een groep mensen op het terras. Een vrouw van het management raakte gewond aan haar hoofd en is in het ziekenhuis behandeld.

Meerdere agenten grepen in en toen de supporters wegrende is een achtervolging ingezet. De politie heeft een 25-jarige man uit Rotterdam aangehouden voor betrokkenheid bij het incident op de Meent. Hij zit nog vast en de zaak is in onderzoek.

Getuigen
Hulp van getuigen is welkom, heeft u iets gezien gisteravond en nog niet met de politie gesproken? Laat het dan aan ons weten, dat kan via 0900-8844. Ook camerabeelden kunnen het onderzoek verder helpen, deel de beelden met het onderzoeksteam als u ze heeft.