ROTTERDAM - In de Springerstraat werd de jonge bezorger vrijdagavond tegengehouden door de groep jongens. Ze dreigden met een mes en pakten zijn geld af. De politie is hard op zoek naar de laffe groep. Heeft u info? Tip via 0900-8844.


De bezorger had net een pizza weggebracht er reed om 20.45 uur bij de Mertensstraat. Daar liep een groepje jongens op het trottoir. Toen de bezorger langsfietste, riepen ze naar hem. Het slachtoffer probeerde nog hard door te fietsen, maar een aantal kwam snel aanrennen en pakten zijn fiets aan de achterzijde vast. Ze omsingelden de jongen en eisten onder bedreiging van een mes zijn geld. Met het geld verdwenen ze weer. De politie heeft de zaak in onderzoek en hoopt de groep in kaart te brengen.

Heeft u informatie?
De groep jongens bestond uit 5 of 6 jongens. Ze droegen allemaal donkere kleding en iets voor hun gezicht. Ze waren, net als de bezorger, op de fiets. Alle info is welkom. Onderaan kunt u het tipformulier invullen of bellen met 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000 of meld via misdaadanoniem.nl.