ROTTERDAM - Twee mannen overvielen zaterdagavond een supermarkt aan de Maaskade. Met een vuurwapen eisten de inhoud van de kluis. De politie is een onderzoek gestart en hoopt dat getuigen zich melden.


Iets voor 20.00 uur kwamen twee donker getinte mannen met mondkapjes op de supermarkt binnen. Onder bedreiging van een vuurwapen moesten drie medewerkers en een klant mee naar de kluis. De kluis moest open en het geld in een plastic Aldi tas. Tot de twee overvallers weg waren, moesten de vier in het kantoor blijven zitten. Met het geld verdwenen ze richting de Willemsbrug. Gelukkig raakte niemand gewond, maar de impact was groot. Er waren die avond ook nog klanten in de winkel aanwezig, die alles zagen gebeuren. De politie is een onderzoek gestart en heeft al een aantal getuigen gesproken. Ook worden er camerabeelden veilig gesteld.

Heeft u informatie?

De twee overvallers zijn rond de 25 jaar en spraken geen Nederlands. Ze hadden zwart haar, droegen zwarte kleding, witte latex handschoenen en een licht blauw mondkapje. Ze zijn de winkel uit gegaan richting de Willemsbrug. Heeft u informatie en nog niet met de politie gesproken? Bel dan met 0900-8844 of vul onderstaand tipformulier in. Anoniem bellen kan uiteraard ook, op 0800-7000.of meld via meldmisdaadanoniem.nl