ROTTERDAM - Bureau Rijnmond, het regionaal opsporingsprogramma van Openbaar Ministerie en politie, besteedt deze week aandacht aan een veroordeling, twee grote politieonderzoeken, een overval en een landelijke actie.


Van 11 t/m 17 oktober, tijdens de Week van de Veiligheid, wordt in verschillende gemeenten in onze regio een wapen inleveractie gehouden. In Bureau Rijnmond worden de ‘voorwaarden’ uitgelegd.

In de Jan van der Heydenstraat in Bleiswijk vond 30 september jl een dodelijk steekincident plaats en op dinsdag 28 september werd in de Thomas a Kempisstraat in Rotterdam een dode man aangetroffen. Beide zaken zijn in onderzoek bij twee grote politieteams. Zij hopen op informatie van de kijker van Bureau Rijnmond.

Op 10 augustus vond een overval plaats op een supermarkt aan de Goudsesingel in Rotterdam. In Bureau Rijnmond worden beelden getoond van de overvaller.

Bureau Rijnmond, donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Voor meer informatie en de afzonderlijke items kunt u terecht op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.